Bekræft CVR oplysninger som de vil optræde for din LEI kode hos GLEIF
 
 
1
 
 
 
 
Bekræft CVR oplysninger + kontaktoplysninger
Kan tegne selskabet og dermed bestille en LEI kode
 
 
 
 
2
 
 
 
 
Angiv om du tegner selskabet så flytning kan gennemføres
Angiv hvor mange år LEI koden skal gælde
 
 
 
 
3
 
 
 
 
Vælg hvor mange år din LEI skal fornyes af LEI Service
Accepter handelsbetingelser og dermed de vilkår LEI kode bestilles under
 
 
 
 
4
 
 
 
 
Læs og accepter handelsbetingelser
Betal og du har din LEI kode hurtigst muligt
 
 
 
 
5
 
 
Betal og flytning + fornyelse er i gang!

Flyt & forny LEI Registrering

Flyt & forny LEI Registrering

Intet CVR nr.?

Fortsæt uden CVR-opslag; Ny LEI ansøgning eller Flyt & Forny eksisterende LEI

Få en LEI kode fornyelse her

Har du allerede en LEI kode, men ønsker at flytte den til os og nyde godt af vores lave LEI pris og god kundeservice, så er du det rette sted. I forbindelse med flytningen af koden til os (gratis), så fornyer vi den samtidig i den periode som du ønsker.

Hvis du kun er interesseret i at flytte LEI nummeret til os uden fornyelse så brug vores kontakt formular.

Flyt og forny LEI kode billigst

Hos LEI Service kan du flytte og forny din LEI for kun 299 kr. Det er billigst blandt de danske LEI udbydere, som du kan se på vores prisside. Hvis du flytter og fornyer for en længere periode end 1 år, så kan du ovenikøbet spare en del penge.

Du taber aldrig nogen forudbetalt periode

Selvom du har forudbetalt en periode for LEI-kodens gyldighed hos anden udbyder kan du godt flytte LEI koden over til os nu. Vi sørger for du ikke taber noget af den forudbetalte periode.

Vi kan sende en anmodning om fornyelse ind 60 dage før LEI-koden udløber hos GLEIF, så hvis din LEI-kode udløber om 90 dage, så vil den ligge afventede i vores system indtil 60 dage før udløb.

Hvad er forskellen på en LEI kode fornyelse og en flytning og fornyelse?

Hvis du allerede har en LEI-kode i dag, så vil den være udstedt gennem en LOU enhed, som er dem som rent praktisk udsteder selve LEI koden. For at du kan bruge vores lave administrationspriser, bliver din LEI kode nødt til at blive flyttet til den LOU som LEI Service samarbejder med.

Denne proces er 100% gratis for dig, og der sker ingen ændring af selve LEI nummeret, det er en ren administrativ øvelse som vi tager os af. Vi kan desværre ikke forny din LEI før den er flyttet over til den LOU vi samarbejder med.

Bemærk at en flytning kan tage 2-7 dage, da din gamle udbyder skal godkende flytningen, det har vi desværre ikke indflydelse på og det er ens for alle LEI virksomheder.

Husk altid at opsige din aftale med din gamle udbyder, hvis de kunne finde på at fakturere dig for en fornyelse uden dit samtykke - det ser vi desværre visse aktører gøre.

LEI kode bankkunde

Vi registrerer ny LEI-kode for flere forskellige bankkunder.

Blandt andet, så hjælper vi kunder fra Danske Bank LEI kode, Spar Nord LEI kode og Handelsbanken LEI kode. Vi kan hjælpe alle bankkunder i Danmark, uanset hvor du har dit bankengagement.

FAQ

Det er meget let at flytte LEI kode udbyder. LEI Service tilbyder denne proces helt gratis, hvor det eneste du skal gøre, er at udfylde dit CVR og bekræfte dine oplysninger. Så sætter vi gang i processen, som dog kan tage op til en uge at gennemføre. En flytning tager altid længere tid end en registrering af en ny LEI, det gælder alle udbydere i LEI-systemet.

Vi fornyer din LEI kode billigt til kun 349 kr. pr. år. Hvis du vælger en længere periode, kan du i øvrigt spare mange penge og slippe for at gennemføre fornyelsen igen ved udløb af det første år.

back to top