Bekræft CVR oplysninger som de vil optræde for din LEI kode hos GLEIF
 
 
1
 
 
 
 
Bekræft CVR oplysninger + kontaktoplysninger
Kan tegne selskabet og dermed bestille en LEI kode
 
 
 
 
2
 
 
 
 
Angiv om du tegner selskabet
Angiv hvor mange år LEI koden skal gælde
 
 
 
 
3
 
 
 
 
Vælg hvor mange år din LEI skal gælde
Accepter handelsbetingelser og dermed de vilkår LEI kode bestilles under
 
 
 
 
4
 
 
 
 
Læs og accepter handelsbetingelser
Betal og du har din LEI kode hurtigst muligt
 
 
 
 
5
 
 
Betal og ansøgningen er i gang!

Ny LEI Registrering

Ny LEI lynhurtigt

Hvordan får man en LEI kode? Registrering af ny LEI

Vi hjælper med en ny LEI kode lige her på siden hvis du ikke har et LEI nummer i forvejen hos GLEIF.

Bestil LEI kode blot ved at udfylde formularen ovenfor, derefter kan vi straks sætte gang i ansøgning om en LEI-kode. Har du spørgsmål så kontakt os venligst.

Hvis du er i tvivl om du allerede har et LEI nummer, så kan du indtaste dit CVR nr. i formularen ovenfor, så laver vi en søgning for dig.

LEI kode hvad er det?

LEI koden eller LEI nummeret kan oversættes til en form for internationalt CVR-nummer. Hvis man er EU virksomhed skal man have et LEI nummer for at kunne handle værdipapirer.

LEI kode udbyder

LEI Service ApS er en dansk udbyder af hjælp til LEI registrering. Vi har dansk adresse, dansk telefon kundeservice og dansk e-mail support. Så vi står stærkt til at assistere danske virksomheder, foreninger og fonde med at få en LEI kode billigst, nemt og hurtigt. Eneste udbyder med 5 stjerner på Trust Pilot pr. Jan. '21.

Guide bestil LEI-kode

Processen for LEI kode ansøgningen er simpel, følge blot disse trin:
 
  1. Indtast dit CVR, og ret evt. ukorrekt data (kontakt os hvis du ikke har et CVR)
  2. Vælg hvor længe LEI koden skal gælde og betal med dit kreditkort (bankoverførsel mod mindre gebyr)
  3. Vi validerer oplysningerne og sender ansøgningen til godkendelse.

  Når den er godkendt, så sender vi LEI koden til dig på din e-mail.
 
Hvis vi ikke kan bekræfte de angivne oplysninger med officielle kilder, så kontakter vi dig for at få yderligere information, så ansøgningen kan godkendes og LEI koden udstedt.

Hvad hvis jeg ikke er I stand til at oplyse omkring ejerstruktur?

Hvis den juridiske enhed der ansøger om en LEI er ejet af en anden enhed eller ikke kan oplyse om sådan en relation, så må årsagen forklares: 
 
- Enheden er ejet af eller kontrolleret af en eller flere fysiske personer 
- Moderselskabet konsoliderer ikke regnskabsresultatet 
- Der er ikke noget moderselskab iflg. definitionen fra GLEIF (der er ikke nogen kendt person der kontrollerer enheden, dvs. spredt ejerskab af aktierne). 
- Juridiske restriktioner forhindrer mig i at oplyse denne information 
- Samtykke fra moderselskabet er ikke blevet anmodet 
- Juridiske forpligtelser forhindrer mig i at offentliggøre eller oplyse denne information 
- Mit moderselskab kunne ikke bekræfte hvorvidt denne information, hvis oplyst, ville være skadelig for min enhed
- Offentliggørelse af denne information vil være skadelig for min enhed eller moderselskabet 

LEI kode hvem?

Det er en international nonprofitorganisation (GLEIF) som overser driften af LEI systemet. GLEIF er endvidere underlagt tilsyn af en sammenslutning af globale finansielle institutioner (ROC) fra mere end 40 lande, herunder nationale myndigheder.

Tjek LEI kode

Når du laver en bestilling her på siden, tjekker vi automatisk om du allerede skulle have et LEI nummer i forvejen. Man må kun have et LEI nummer pr. virksomhed (juridisk enhed).

LEI kode MiFID II

Siden 3. januar 2018, hvor MiFID II blev et gældende EU-direktiv, dikterer direktivet at f.eks. banker ikke må foretager handler på vegne af juridiske enheder uden LEI kode.

LEI kode Danmark

Vi vil gerne være gennemskuelige i det vi laver. Så vi tør godt nævne at der (pr. Januar 2020) findes 3 andre officielle danske LEI registreringsagenter. Undersøg gerne pris og vilkår hos vores konkurrenter inden du vælger os til at hjælpe dig med LEI registreringen.

LEI kode bankkunder

Vi hjælper med en ny LEI kode for mange forskellige slags bankkunder.

F.eks. hjælper vi med LEI kode Nordea, LEI kode Sydbank, LEI kode Danske Bank, LEI kode Jyske Bank, LEI kode Nordjyske Bank, LEI kode Arbejdernes Landsbank og LEI kode Spar Nord. Vi hjælper også med LEI kode Sparekassen Sjælland, LEI kode Handelsbanken, LEI kode Sparekassen Vendsyssel, LEI kode Nykredit og LEI kode Sparekassen Kronjylland.

Vi hjælper også andre end bank kunder, f.eks. LEI kode Nordnet kunder.

FAQ

Her kan du få den billigste LEI kode fra Dansk virksomhed (November 2022), således du kan handle værdipapirer i din virksomhed eller fond.

Alle virksomheder, fonde, foreninger som ønsker at handle alle former for værdipapirer skal have en LEI-kode jf. gældende EU-lovgivning. Bankerne må ikke tillade dig at handle uden en LEI-kode.

Vi skal bl.a. bruge dit CVR nummer, samt i nogen enkelte tilfælde yderligere oplysninger omkring ejerstruktur og adresser. I de fleste tilfælde henter vi automatisk alle oplysninger og skal sjældent spørge efter yderligere informationer. Bemærk ved fonde og foreninger skal der i alle tilfælde bruges yderligere oplysninger.

Hvis du skal bruge flere LEI numre i en ordre, så send os gerne en mail på info@leiservice.dk, så sørger vi for at gøre det på den letteste måde for dig.

Alle virksomheder, fonde, foreninger som ønsker at handle alle former for værdipapirer skal have en LEI-kode jf. gældende EU-lovgivning. Bankerne må ikke tillade dig at handle uden en LEI-kode.

Man har bl.a. lavet LEI systemet for at skabe mere gennemsigtighed over hvilke parter der deltager i finansielle transaktioner. LEI systemet skal også bidrage til at minimere risikoen for hvidvask og kriminelle handlinger.

back to top