I samarbejde med Saxo Bank

Saxo BankInkluderet i den særlige Saxo Bank pris er en leveringsgaranti på 2,5 time hvis bestilt inden kl. 16.00 (for en ny LEI kode). Det gælder kun juridiske enheder med et CVR nr. og som ikke indeholder ”Level 2 / Niveau 2” information (dvs. har et moderselskab som konsoliderer resultatet).

Favorit

Ny LEI Registrering

LEI på 2 timer? + 150 kr. Vælg v. betaling.

Telefon support : Gratis
Email support : Gratis
1 år
225,00 kr.
3 år
675,00 kr.
5 år(spar 95,00 kr.)
1.030,00 kr.
Fra
206,00 kr.
/år
(ekskl. moms)
Favorit

Flyt & forny LEI Registrering

Flyt & forny LEI Registrering

Telefon support : Gratis
Email support : Gratis
1 år
225,00 kr.
3 år
675,00 kr.
5 år
1.125,00 kr.
Fra
225,00 kr.
/år
(ekskl. moms)

LEI kode i samarbejde med Saxo Bank

Har du brug for Bulk løsning (flere LEI, så skriv til info@leiservice.dk)

Her ses vores LEI kode priser som alle sammen er ekskl. evt. moms. En LEI fornyelse koster det samme som en ny LEI registrering.

LEI kode pris hos LEI Service ApS inkluderer dansk kundeservice, både på tlf. og e-mail fra et dansk etableret firma. Med i LEI-kode pris er gratis opdateringer, såfremt der sker ændringer i den juridiske enhed, således at LEI informationen skal opdateres.

Bemærk at en flytning og fornyelse af en allerede eksisterende LEI kode typisk tager 3-7 dage at gennemføre, da din gamle udbyder skal godkende flytningen.

FAQ

I LEI kode prisen får du følgende:

  • Ubegrænset hjælp til ansøgningen om en LEI kode indtil den er godkendt eller afvist af GLEIF
  • Ubegrænset support over tlf. og e-mail på dansk
  • Gratis opdateringer til LEI informationen hvis der sker ændringer i den juridiske enhed

Der er både et indledende registreringsgebyr samt et årligt vedligeholdelses gebyr. Man kan spare penge ved at lave en flerårig aftale.

Prisen for at forny en LEI-kode afhænger af om du fornyer for et eller flere år af gangen. Ved en 1-årig fornyelse betales der kr. 349 hos LEI Service ApS – mens en 5-årig vil spare dig for mange penge.

Hvis du er kommune eller anden enhed med behov for en EAN faktura kan vi godt hjælpe med det. Send os blot EAN nr. samt mail på kontaktpersonen og så hjælper vi med det.

Der er 2 muligheder for at betale for en LEI-kode:

  • Hvis en juridisk enhed registrerer sig selv, så betaler enheden registrerings gebyret.
  • Hvis en ikke-relateret juridisk enhed har tilladelse til at registrere på vegne af enheden. Dette kaldes assisteret registrering. I dette tilfælde betales gebyret af den som udfører registreringen.
back to top