LEI-kode priser

Se prisen forneden på en ny LEI-kode eller flyt/fornyelse af LEI-kode hos LEI Service.

Du betaler på årsbasis, eksklusiv moms – og alle vores løsninger kommer med gratis telefonsupport og ubegrænset email-support.

Favorit

Ny LEI Registrering

Ny LEI lynhurtigt

Telefon support : Gratis
Email support : Gratis
GLEIF gebyr : Inkluderet
1 år
225,00 kr.
3 år
675,00 kr.
5 år(spar 95,00 kr.)
1.030,00 kr.
Fra
206,00 kr.
/år
(ekskl. moms)
Favorit

Flyt & forny LEI Registrering

Flyt & forny LEI Registrering

Telefon support : Gratis
Email support : Gratis
GLEIF gebyr : Inkluderet
1 år
225,00 kr.
3 år
675,00 kr.
5 år
1.125,00 kr.
Fra
225,00 kr.
/år
(ekskl. moms)

Pris på LEI-kode – 258 kr. (excl. moms)

Vores pris på en ny LEI-kode er 258 kr./år (excl. moms.) – hvis du vælger en LEI-kode, der er gældende i fem år. Har du brug for en LEI-kode med 1 års varighed er prisen 349 kr./år (excl. moms).

Prisen er den samme, hvis du skal flytte og fornye din LEI-kode fra en anden udbyder. Har du brug for en pris på flere LEI-koder (bulk/mængderabat), så skriv til info@leiservice.dk

Med i prisen hos LEI Service ApS får du:

 • Dansk kundeservice – på tlf. & e-mail
 • Kundeservice med 5-stjerner på TrustPilot (pr. november 2021)
 • Gratis opdateringer af LEI-information – hvis der sker ændringer i den juridiske enhed

Vil du gerne vide mere? Så se vores artikel om LEI-koder.

 

Billigste LEI-kode – sammenlignet med resten af markedet

Hos LEI Service ApS får du den billigste LEI-kode på det danske marked.

Nedenfor er angivet LEI-kode priser hos vores danske konkurrenter. Sammenligningen tager udgangspunkt i prisen på en ny LEI-kode. Den er foretaget d. 23.11.2021.

 • LEI Service ApS – 349 kr. (1 år) / 258 kr. (5 år)
 • DanskLEI – 595 kr. (1 år) / 518 kr. (5-år)
 • Global Finreg A/S – 575 kr. (1 år)
 • LEIkode – 625 kr. (1 år)
 • NordLEI –  719 kr. I alt (1 år) (NordLEI viser pris uden GLEF gebyr på DKK 70)

 

Ekspres / VIP levering

Skal du bruge din LEI kode hurtigt?

Så kan du få din LEI kode hurtigt hos os. 

Du kan få ekspres / VIP-levering, hvis der skal være tale om en juridisk enhed, hvor det fremgår af CVR, hvem der tegner enheden og det matcher med ordreafgiver.  Ekspres / VIP-levering tilbydes ikke til juridiske enheder med moderselskaber, der konsoliderer regnskabet.

Det kræver at der er tale om en aktiv enhed og enkelte enheder kan udtages til manuel kontrol hvis man har et navn der minder om en allerede udstedt LEI-kode.  Vi leverer ekspres i over 95% af nye LEI-koder.

 

Hvad er inkluderet i prisen på LEI kode?

Vores pris på registrering, flytning eller fornyelse af LEI-kode dækker administration, support og GLEIF-gebyret for perioden. LEI-kode prisen dækker altså over alle samlede omkostninger for dig og din virksomhed.

GLEIF-gebyret er som nævnt inkluderet i vores LEI-kode pris. GLEIF (Global Legal Entity Identifier Foundation) er den officielle instans, der håndterer og fører kontrol med LEI-koder. For at få en LEI-kode skal der betales gebyr til dem. Det er inkluderet i din pris, når du køber din LEI-kode gennem LEI Service ApS.

Udover selve LEI-koden, får du også adgang til vores danske kundeservice på telefon og e-mail. 

Under GLEIF varer LEI-kode et år, før de skal fornyes. Køber du en LEI-kode med flerårig varighed, håndterer vi automatisk fornyelse for dig i den årrække, du har valgt. Ved at købe en længerevarende LEI-kode, undgår du ekstra arbejde – og får samtidig rabat.

Du kan læse mere om GLEIF på deres hjemmeside.

FAQ

I LEI kode prisen får du følgende:

 • Ubegrænset hjælp til ansøgningen om en LEI kode indtil den er godkendt eller afvist af GLEIF
 • Ubegrænset support over tlf. og e-mail på dansk
 • Gratis opdateringer til LEI informationen hvis der sker ændringer i den juridiske enhed

Der er både et indledende registreringsgebyr samt et årligt vedligeholdelses gebyr. Man kan spare penge ved at lave en flerårig aftale.

Prisen for at forny en LEI-kode afhænger af om du fornyer for et eller flere år af gangen. Ved en 1-årig fornyelse betales der kr. 349 hos LEI Service ApS – mens en 5-årig vil spare dig for mange penge.

Hvis du er kommune eller anden enhed med behov for en EAN faktura kan vi godt hjælpe med det. Send os blot EAN nr. samt mail på kontaktpersonen og så hjælper vi med det.

Der er 2 muligheder for at betale for en LEI-kode:

 • Hvis en juridisk enhed registrerer sig selv, så betaler enheden registrerings gebyret.
 • Hvis en ikke-relateret juridisk enhed har tilladelse til at registrere på vegne af enheden. Dette kaldes assisteret registrering. I dette tilfælde betales gebyret af den som udfører registreringen.

Prisen afhænger i nogle tilfælde af om der er tale om en ny LEI kode eller en fornyelse af en eksisterende LEI-kode. Priser ligger fra 349 til 625 kr. + moms hos danske udbydere. Hos udenlandske udbydere ligger prisen mellem ca. 350 kr. til 1.200 kr. (Opdateret senest Juni 2020).

Den billigste LEI kode fra et dansk baseret firma fås hos LEI Service ApS (Pr. November 2020). Der kan muligvis findes internationale aktører der kan tilbyde det billigere, dog uden dansk support og tlf. nr.

Da det er vigtigt at data bagved hver LEI kode er opdateret, kræves der et årligt gebyr, for at LEI koden ikke udløber. Den løbende opdatering understøtter pålideligheden af hele LEI-systemet. Det årlige gebyr (fornyelse af LEI) er hos LEI Service 349 kr.

back to top