Om os

Hos LEI Service ApS sidder der danske fagpersoner og behandler din LEI kode ansøgning. Vi administrerer mere end 12.000 LEI koder.

Vi er med fra start til slut.

Mads Bjerggaard  
HA-dat.

Mads Bjerggaard fra LEI ServiceMads er uddannet HA-dat. Erhvervsøkonomi og Datalogi fra handelshøjskolen i København. Mads har siddet med komplekse IT-systemer i mere end 20 år.
Mads er også co-founder af et legal-tech firma med samme ejerkreds som LEI Service.

Michael Jordan Bjerggaard  
Cand. Merc. AEF

Michael Jordan Bjerggaard fra LEI ServiceMichael er uddannet Cand. Merc. Applied Economics and Finance fra handelshøjskolen I København.
Michael har tidligere arbejdet i banksektoren med Compliance og er co-founder af et boligrådgivningsfirma samt co-founder af et legal-tech firma med samme ejerkreds som LEI Service.
Michael har derfor stort indsigt i de problemstillinger som virksomheder står overfor når der skal investeres og har dedikeret sig til at gøre dette så let og billigt for erhvervsdrivende.

Kerry Weir  
.

Kerry Weir fra LEI ServiceKerry har tidligere arbejdet med professionel Social Media samt website opbygning. Kerry vil primært håndtere vores britiske, amerikanske og andre engelsktalende kunder.

LEI Service ApS hjælper dig hele vejen igennem ansøgningen om et LEI nummer

Kontakt os endelig hvis du måtte have spørgsmål undervejs. Vi svarer altid inden for 24 timer og kan også træffes telefonisk på 42 90 38 38 mellem 9 og 16.

Kontakt os her

Top vurderet virksomhed på Trust Pilot. Vi er i skrivende stund eneste danske LEI registreringsagent med 5 hele stjerner (juni '23).

Se vores Trust Pilot profil her.

Mere om LEI Service ApS

LEI Service ApS er en dansk virksomhed som er officiel LEI (Legal Entity Identifier) registrerings agent gennem GLEIF (den internationale LEI organisation).

Vi sørger for Danmarks billigste oprettelse og fornyelse af LEI nummer. Vi kan tilbyde de billigste priser, fordi vi har forenklet ansøgningsprocessen for dig.

I modsætning til mange af de udenlandske udbydere tilbyder vi dansk personlig telefon support. Det er din sikkerhed for en nem, billig og ikke mindst sikker proces omkring dit LEI nummer. Du kan altid få fat i os på mail eller telefon.


Hvordan bestiller jeg en LEI kode?

Det er meget enkelt at bestille en LEI-kode hos os, først indtaster du blot dit CVR nummer. Vores smarte system slår derefter både din stamdata op i CVR og tjekker samtidig om du allerede har en aktiv LEI hos GLEIF.

Det næste du skal gøre er at blot at, 1) Bekræfte CVR data er korrekt, 2) bekræfte at du er bemyndiget til at ansøge om en LEI kode på vegne af dit selskab og 3) vælge hvor længe din LEI skal gælde - helt enkelt!

Vi validerer data og ansøger på dine vegne. Processen tager normalt 1-48 timer afhængig af hvornår på døgnet du bestiller din nye LEI kode og om vi skal bruge yderligere oplysninger.

Lige meget hvad, så hjælper vi dig hele hele vejen - til du har din LEI kode i din indbakke.

back to top