LEI kode Sydbank – køb en kode og se hvad du kan hos Sydbank

En gyldig LEI registrering er altafgørende, hvis du vil blive ved med at handle hos Sydbank. Hvis du køber din kode i dag, åbner du op for handel på internationale markeder med det samme.

Køb LEI koder her

Hvad er en LEI kode?

En LEI kode er et internationalt anerkendt ID-nummer. Selve kodesystemet blev oprettet for at øge den finansielle stabilitet og sikkerhed. Derudover gør LEI koden de finansielle markeder mere transparente, da man med LEI koden entydigt kan identificere den modsatte part i en finansiel transaktion. Den internationale standardiseret identifikationskode bruges af virksomheder, som handler med finansielle instrumenter såsom:

 • Aktier

 • Optioner

 • ETF'er

 • Kapitalforeninger

 • Futures

 • Valutaer

 • Derivater

 • Obligationer

 • Swaps

Kort sagt, så er en LEI kode en slags CVR-nummer for virksomheder. LEI-koder er et krav fra EU's Markets in Financial Instruments (MiFID II)-direktiv. Det betyder, at virksomheder, der indgår i finansielle transaktioner skal have en LEI-kode. En LEI kode giver dig altså muligheden for at handle med finansielle instrumenter på internationale markeder.

Læs også: Hvad er en LEI kode?

Hvorfor er en LEI kode nødvendig?

Herunder ser du 5 grunde til, at en LEI kode er nødvendig i forskellige sammenhænge:

 1. Større gennemsigtighed: En LEI kode giver virksomheder mulighed for at vise deres finansielle informationer på en mere gennemsigtig måde. Det er med til at skabe større tillid hos deres kunder og samarbejdspartnere, og sikrer samtidig, at mulige investorer kan træffe beslutninger om en eventuel investering på et sikkert grundlag.

 2. Bedre risikostyring: En LEI kode giver virksomheder mulighed for at få et bedre overblik over deres finansielle risici. Det giver dem mulighed for at træffe bedre beslutninger om, hvordan de kan minimere disse risici.

 3. Flere investeringsmuligheder: En LEI kode giver virksomheder mulighed for at få adgang til flere investeringsmuligheder. Det kan være investeringsmuligheder, der ellers ville være lukkede for dem. Hvis du vil handle med aktier på internationale børser, skal du for eksempel have en LEI kode.

 4. Bedre kreditvurdering: En LEI kode giver banker og andre finansielle institutioner mulighed for at vurdere virksomhedernes kreditværdighed yderligere. Dette kan hjælpe virksomhederne med at få bedre vilkår for lån og andre finansielle produkter.

 5. Data og indsigt: En virksomheds LEI kode giver adgang til en række data om virksomheden. Indsigten i virksomhedens fundamentale informationer som eksempelvis virksomhedens navn, adresse og hjemland øges derfor.

Læs også: Hvem skal have en LEI kode?

Skal en LEI kode fornyes?

En LEI kode skal fornyes hvert år. Virksomhederne skal sørge for, at deres kode er opdateret, hvis de vil fortsætte med at have adgang til de finansielle markeder.

Hos LEI Service koster fornyelsen det samme som selve registreringen, hvilket er den billigste løsning i hele Danmark. Samtidig er det med effektiviteten i højsædet, at vi hjælper dig med at forny din LEI registrering.

Du kan forny din LEI kode lige her

Hvad kan du med en LEI kode hos Sydbank?

En LEI kode giver dig mulighed for at handle sikkert og effektivt på tværs af landegrænser. Koderne sikrer, at parterne i en transaktion er korrekt identificeret, og at de oplysninger, der deles, er valide.

Derudover giver en LEI kode dig adgang til en række forskellige fordele, såsom:

 1. Sikkerhed: LEI koder giver en høj grad af sikkerhed ved internationale transaktioner.

 2. Fleksibilitet: LEI koder kan bruges til at identificere en virksomhed i flere lande.

 3. Overholdelse: Koderne sikrer, at virksomheder overholder love og regler, der gælder for internationale transaktioner.

Så hvis du ønsker at opnå disse fordele, kan du købe en LEI kode hos LEI Service og opnå det hele gennem Sydbank.

Hvordan kan du købe en LEI kode?

Du kan købe en gyldig LEI registrering hos LEI Service. Vi har Danmarks mest kompetitive priser på LEI koder. Derudover yder vi den bedste kundeservice, hvor vi altid er klar til at hjælpe dig. Dette indebærer gratis telefon- samt emailsupport inkluderet i prisen for registrering af LEI koder.

Desuden leverer vi din LEI kode hurtigt, så du kan komme i gang med at handle. Selve ansøgningsprocessen tager i langt størstedelen af tilfældene under 10 minutter.

Læs også om andre muligheder med LEI koder

Har du spørgsmål til køb af LEI koder?

Sidder du og brænder inde med nogle spørgsmål til LEI koder?

Så ring til vores venlige danske support på telefon +45 4290 3838 eller send en email på info@leiservice.dk

Du kan også udfylde vores online formular her

Vi glæder os til at hjælpe dig, og vi sidder klar alle hverdage mellem kl. 09:00 og 16:00.

back to top