LEI kode Nykredit – køb en kode og se hvad du kan hos Nykredit

Du kan med en gyldig LEI kode handle med finansielle instrumenter hos Nykredit. Du kan købe en kode hos LEI Service i dag og begynde dit finansielle eventyr hos Nykredit. Læs om alle fordelene herunder.

Køb LEI koder her

Hvad er en LEI kode?

En LEI kode er en international standardkode, som er sammenligneligt med et udenlandsk CVR-nummer. Koden bruges af virksomheder og andre juridiske enheder til at bekræfte de forskellige parters identitet i finansielle transaktioner.

Koden er på 20 tegn bestående af en blanding mellem tal og bogstaver.

3 facts om LEI koden:

 1. Forkortelse: LEI står for Legal Entity Identifier og er en international kode, som skal benyttes af virksomheder og andre juridiske enheder.

 2. Tildeling: LEI koden tildeles af et såkaldt LEI udstedende organ, og LEI Service fungerer som sådant et organ.

 3. Brug: LEI koden bruges til at identificere virksomheder i mange sammenhænge, f.eks. når der skal foretages en handel.

Dernæst giver koden virksomhederne mulighed for at få et bedre kendskab til deres kunder, leverandører og samarbejdspartnere, da man opnår en indsigt i mange af virksomhedens grundlæggende oplysninger.

LEI koder giver også mulighed for at følge med i en virksomheds økonomiske udvikling samt den nuværende situation på det økonomiske område. En LEI kode er altså en fordel for både virksomheder og deres kunder i forhold det indbyrdes kendskab i forbindelse med finansielle transaktioner.

Læs også: Hvad er en LEI kode?

Hvorfor er en LEI kode nødvendig?

Hvis du handler med finansielle instrumenter, skal du bruge en gyldig LEI kode. Disse finansielle instrumenter indebærer bl.a.:

 • Valutaer

 • Swaps

 • Kapitalforeninger

 • Futures

 • ETF'er

 • Aktier

 • Obligationer

 • Optioner

 • Derivater

Ifølge EU-forordningen om ovenstående elementer skal virksomheder, der handler med finansielle instrumenter, have en LEI kode. Formålet med forordningen er at sikre gennemsigtighed på de økonomiske markeder.

For at føre føre tilsyn med denne gennemsigtighed, er der nedsat et råd, ROC (Regulatory Oversight Committee), der fungerer som et overvågningsorgan for LEI udstedende organisationer. Dette råd bidrager også til at skabe en forøgelse af sikkerheden på hele Legal Entity Identifier (LEI) området.

Læs også: Hvem skal have en LEI kode?

Skal en LEI kode fornyes?

En LEI kode skal fornyes årligt.

Der er ikke noget fast gebyr for udstedelse af en LEI kode. Prisen kan variere alt efter hvilken organisation, der udsteder koden. LEI Service er den billigste løsning på markedet og med høj kundetilfredshed, er LEI Service et oplagt sted at købe din gyldige LEI kode.

For at ansøge om en LEI registrering skal udstederen bruge oplysninger, der er angivet i CVR-registeret.

Du kan forny din LEI kode lige her

Hvad kan du med en LEI kode hos Nykredit?

En gyldig LEI registrering er fundamental, hvis du for eksempel vil handle med aktier på Nykredits platforme. I praksis betyder det, at hvis du har fundet en aktie, som kan handles på forskellige børser, skal du have en LEI registrering. Dette gælder både, hvis du er en del af et selskab, en fond eller en forening.

Du kan altså med en LEI registrering begynde at handle med værdipapirer hos Nykredit, samtidig med en LEI kode også giver dig muligheden for at handle med andre finansielle instrumenter.

Så hvis du ønsker at handle i Nykredit, skal du sørge for, at du har en gyldig LEI kode.

Hvordan kan du købe en LEI kode?

Du kan købe din gyldige LEI kode lige her. Herunder ser du 4 gode grunde til at købe LEI registreringen hos LEI Service, da vi har:

 1. Danmarks billigste LEI udstedelser og samme faste pris for fornyelse af LEI registreringen.

 2. En meget høj kundetilfredshed med imponerende tilbagemeldinger på Trustpilot.

 3. Yderst kompetente medarbejdere, der hver især har mange års erfaring, og hvor fagligheden er i top.

 4. En gratis kundeservice, hvor vi altid er parate til at hjælpe dig, uanset om du foretrækker email eller telefon

Læs også om andre muligheder med LEI koder

Har du spørgsmål til køb af LEI koder?

Sidder du og brænder inde med nogle spørgsmål til LEI koder?

Så ring til vores venlige danske support på telefon +45 4290 3838 eller send en email på info@leiservice.dk

Du kan også udfylde vores online formular her

Vi glæder os til at hjælpe dig, og vi sidder klar alle hverdage mellem kl. 09:00 og 16:00.

 

back to top