LEI kode Jyske Bank – køb en kode og se hvad du kan hos Jyske Bank

Hos LEI Service udsteder vi LEI koder, så du trygt og nemt kan fortsætte med at handle gennem Jyske Bank. Køb en gyldig LEI kode hos LEI Service, og se hvilke muligheder, der åbner sig.

Køb LEI koder her

Hvad er en LEI kode?

Struktur og opbygning

En LEI kode er en lang kode på 20 tegn, der består af tal og bogstaver. LEI står for Legal Entity Identifier, og formålet med at have en LEI kode er at kunne identificere enhver virksomhed, der indgår i forskellige finansielle transaktioner.

Dette gælder både virksomheder, der handler på egne vegne, og virksomheder, der handler på vegne af andre. I praksis betyder det, at du skal have en gyldig LEI kode, hvis du f.eks. handler med aktier eller valutaer gennem Jyske Bank.

Hvem skal have en LEI kode?

I Danmark skal alle virksomheder, der udøver bankvirksomhed, forsikringsvirksomhed, realkreditvirksomhed som eksempelvis Jyske Realkredit, eller en anden form for virksomhed, der forvalter penge for andre, have en LEI kode. Dette er fastslået ved lovgivning af EU.

Derudover skal alle virksomheder, der er et led i økonomiske transaktioner på egne vegne, have en LEI kode.

Læs også: Hvem skal have en LEI kode?

Det internationale CVR-nummer

Alle virksomheder, der udøver virksomhed i Danmark, skal have et CVR-nummer og selve LEI koden svarer til et internationalt CVR-nummer. En virksomhed kan altså få tildelt en LEI-kode, hvis den har et gyldigt CVR-nummer.

Dog er det ikke alle virksomheder, der har et CVR-nummer, der kan få tildelt en LEI-kode.

Læs også: Hvad er en LEI kode?

Hvorfor er en LEI kode nødvendig?

Der er forskellige grunde til, hvorfor du skal have en LEI kode:

 1. Identitetsbekræftelse: For det første sikrer koden, at du handler med en virksomhed, der er hvem den påstår at være. LEI koden gør dig altså identificerbar på økonomiske markeder.

 2. Hjælp til myndighederne: For det andet gør koden det muligt for myndighederne at følge med i, hvilke virksomheder der deltager i finansielle transaktioner. Dermed er der altså en større chance for, at myndighederne kan opfange eventuelt svindel i forbindelse med økonomiske handler.

 3. Gensidig identifikation: Endelig gør koden det muligt for virksomheder at identificere hinanden, når de handler. Det skaber en tryghed for, at du er bekendt med modparten i den givne handelssituation, og derfor kan handle på et velinformeret grundlag.

Skal en LEI kode fornyes?

Ja, din LEI kode skal fornyes en gang om året for at bevare dens gyldighed. Hvis du ikke fornyer din LEI kode kan du ikke fortsætte med at handle med finansielle instrumenter, der indebærer handel med:

 • Valutaer

 • Aktier

 • ETF'er

 • Kapitalforeninger

 • Obligationer

 • Derivater

 • Futures

 • Swaps

 • Optioner

Det er derfor yderst afgørende, at du husker at forny din LEI kode hvert år.

Du kan forny din LEI kode lige her

Hvad kan du med en LEI kode hos Jyske Bank?

Jysk Bank A/S er en dansk bank, der er kendt for sin høje kvalitet og for at være en af de bedste banker i Danmark med dens mangeårige erfaring. Derfor er det en bank, hvis forskellige platforme er meget attraktive at handle på.

En LEI kode er et nødvendigt element, hvis du vil handle med værdipapirer hos Jyske Bank. LEI koden giver samtidig mulighed for, at banken kan opfylde regnskabsmæssige og lovmæssige forpligtelser, da koden fungerer som identifikation for de forskellige virksomheder.

Så hvis du vil være sikker på, at du i fremtiden kan indgå i finansielle transaktioner gennem Jyske Bank, skal du altså have en gyldig LEI kode.

Hvordan kan du købe en LEI kode?

Køb din LEI kode allerede i dag. Så er du sikker på, at du kan fortsætte dine aktiviteter med Jyske Bank uden problemer.

Du kan købe din LEI kode hos LEI service, hvor du til en lav pris kan sikre en gyldig LEI registrering. Til samme faste pris kan du også forny din LEI kode. Alle vores services inkluderer omfattende support i form af telefon- samt emailservice.

Med gode tilbagemeldinger fra trofaste kunder og en nem ansøgningsproces er LEI Service et oplagt valg for køb af LEI koder.

Læs også om andre muligheder med LEI koder

Har du spørgsmål til køb af LEI koder?

Sidder du og brænder inde med nogle spørgsmål til LEI koder?

Så ring til vores venlige danske support på telefon +45 4290 3838 eller send en email på info@leiservice.dk

Du kan også udfylde vores online formular her

Vi glæder os til at hjælpe dig, og vi sidder klar alle hverdage mellem kl. 09:00 og 16:00.

 

back to top