LEI kode Handelsbanken – køb en kode og se hvad du kan hos Handelsbanken

Plejer du at handle med aktier på internationale markeder? Det er i dag et lovkrav at have en LEI kode, hvis du handler. Derfor kan du købe en gyldig LEI kode hos LEI service og fortsætte din aktiehandel.

Køb LEI koder her

Hvad er en LEI kode?

Kodens bestanddele og opbygning

En LEI kode består af 20 cifre. Den består af både tal og bogstaver og repræsenterer virksomhedens navn, adresse og andre relevante oplysninger. Koden bruges derfor til at identificere finansielle virksomheder.

En LEI kode er en unik global identifikationskode, der udstedes af en registreret LEI udbyder, som eksempelvis LEI Service til virksomheder og andre institutioner, der deltager i finansielle transaktioner.

Indsigt i virksomhedens oplysninger

LEI registreringen gør det muligt for dig at se visse informationer om, hvem der står bag virksomheden, hvilket land den er registreret i, og hvilke finansielle transaktioner virksomheden har foretaget. Denne form for virksomhedsprofil giver dig altså en mere dybdegående indsigt i den pågældende virksomhed.

Derudover giver LEI koden samtidig adgang til finansielle nøgletal for virksomheden, herunder oplysninger om årsregnskaber, indtjening og gæld.

Påvirkes LEI registreringen af virksomhedens branche?

Virksomhedens branche påvirkes ikke af LEI registreringen, da koden er ens opbygget uafhængig af virksomhedstype. Dette gør det muligt for enhver virksomhed at få tildelt en LEI kode, så længe de opfylder de nødvendige krav, der er fastlagt af EU.

På den måde er det også muligt for alle, der er involveret i en finansiel transaktion, at se, hvem de andre parter er.

Krav til virksomheden

For at få tildelt en LEI kode skal virksomheden opfylde en række krav, der er fastsat af EU. De fleste virksomheder i Danmark opfylder disse krav, men der er samtidig en række virksomheder, der ikke opfylder kravene. De oplysninger som man skal benytte for at få tildelt en gyldig LEI kode findes i CVR-registeret.

Det er ikke kun virksomheder, der handler med monetære kontrakter, som skal have en LEI-kode. LEI koder bliver også udstedt til virksomheder, der tilbyder finansielle tjenester, såsom bankvirksomheder, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber.

Læs også: Hvad er en LEI kode?

Hvorfor er en LEI kode nødvendig?

Herunder ser du 3 årsager til, at en virksomhed skal bruge en gyldig LEI registrering. Koden er nemlig afgørende for, at virksomheden kan:

 1. Deltage i handel med finansielle produkter.

 2. Identificeres i offentlige registre.

 3. Optages i sikkerhedsbaserede systemer.

For at øge sikkerheden omkring hele LEI systemet findes også Regulatory Oversight Committee (ROC), der fungerer som en forsamling af tilsynsmyndigheder på det finansielle område.

Læs også: Hvem skal have en LEI kode?

Skal en LEI kode fornyes?

Ja, en LEI kode skal fornyes hvert år. Dette gøres for at sikre, at den information, der er registreret for virksomheden, fortsat er korrekt.

Du kan forny din LEI kode lige her

Hvad kan du med en LEI kode hos Handelsbanken?

Du kan med en Legal Entity Identifier forkortet LEI opnå flere fordele hos Handelsbanken. Med en gyldig kode kan du fortsætte eller begynde at handle med finansielle instrumenter såsom:

 • Obligationer

 • ETF'er

 • Valutaer

 • Optioner

 • Aktier

 • Derivater

 • Swaps

 • Futures

 • Kapitalforeninger

Hvis du vil benytte Handelsbankens platforme til fortsat at handle med ovenstående finansielle instrumenter, kan du registrere dig hos LEI Service allerede i dag.

Hvordan kan du købe en LEI kode?

Køb din LEI kode hos LEI Service. Herunder ser du 5 gode grunde til hvorfor:

 1. Gyldighed: Du får en gyldig LEI kode, da LEI Service er officiel registreringsagent gennem den internationale organisation GLEIF.

 2. Service: Du får personlig kundeservice i form af en dansk support, som altid er klar til at hjælpe dig. Indbygget i prisen for registreringen af en LEI kode følger vores support muligheder, som rummer fri email- og telefonsupport.

 3. Effektivitet: Du får din LEI kode på en effektiv måde. Vi har forenklet ansøgningsprocessen, og det resulterer i, at du kan få din LEI kode på meget kort tid.

 4. Pris: Du får en billig fornyelse af LEI registreringen samtidig med, at vi er den billigste leverandør af LEI koder i Danmark.

 5. Kvalitet: Du får en kvalitetsmæssig sikkerhed som følge af vores tidligere kundeoplevelser, hvor en stor tilfredshed med produktet har været gennemgående feedback fra vores kunder.

Læs også om andre muligheder med LEI koder

Har du spørgsmål til køb af LEI koder?

Sidder du og brænder inde med nogle spørgsmål til LEI koder?

Så ring til vores venlige danske support på telefon +45 4290 3838 eller send en email på info@leiservice.dk

Du kan også udfylde vores online formular her

Vi glæder os til at hjælpe dig, og vi sidder klar alle hverdage mellem kl. 09:00 og 16:00.

 

back to top