LEI Danmark: Top 7 banker du kan handle i

Elsker du at handle med økonomiske midler på internationale markeder? Så er det vigtigt, at du har en LEI registrering. Køb din kode og se et overblik over de 7 bedste banker, hvor du trygt kan handle med en gyldig LEI kode.

Køb LEI koder her

Kan du købe en LEI kode direkte af din bank?

Nej, det kan du ikke. For at få en gyldig LEI kode skal du købe den ved en registreret udbyder som eksempelvis LEI Service, der er Danmarks billigste løsning indenfor køb af LEI koder.

Læs om andre muligheder med LEI koder

Hvad er en LEI kode?

LEI koder bruges til at identificere virksomheder og institutioner i forbindelse med finansielle transaktioner.

Selve koden, der er opbygget omkring 20 tegn, består af 3 dele:

 1. De første tegn: Disse tegn bruges til at identificere hvilken godkendt LEI udbyder, der har varetaget udstedelsen af LEI koden.

 2. De midterste tegn: Her er det den juridiske enhed som identificeres.

 3. De sidste tegn: Disse benyttes til at bekræfte enhedens identitet.

Læs også: Hvad er en LEI kode?

Hvorfor er en LEI kode nødvendig?

Legal Entity Identifier (LEI) blev oprettet på en anmodning fra G20-landene for at sikre at virksomheder, der deltager i finansielle transaktioner, kan identificeres på tværs af landegrænser. Formålet med brugen af LEI koder er altså, at du ved hjælp af en simpel kodestruktur kan bekræfte de handlende parters identitet.

LEI koder er en nødvendighed, hvis du handler med forskellige finansielle instrumenter på internationale markeder såsom:

 • Derivater

 • Valutaer

 • Aktier

 • Kapitalforeninger

 • Swaps

 • Futures

 • Obligationer

 • Optioner

 • ETF'er

Læs også: Hvem skal have en LEI kode?

Skal en LEI kode fornyes?

Koden skal fornyes hvert år, og dette kan gøres hos en LEI udbyder. Du skal blot logge ind på din konto hos udbyderen, og derefter forny din kode. Hos LEI Service kører vi med samme pris for fornyelsen som ved selve registreringen.

Du kan forny din LEI kode lige her

Hvordan kan du købe en LEI kode?

En LEI kode udstedes af en godkendt udstedende virksomhed og LEI Service er en godkendt udsteder af LEI koder.

Du kan købe den billigste LEI kode i Danmark lige her.

Top 7 banker til handel med LEI koder

1. Danske Bank

Danske Bank er den største bank i Danmark. De tilbyder, med mere end 150 års erfaring i ryggen, en række forskellige finansielle produkter og services til deres mere end 3 millioner kunder huseret i 8 lande.

Læs også: Hvilke muligheder giver en gyldig LEI kode hos Danske Bank?

2. Jyske Bank

Jyske Bank A/S er en dansk bank, der blev grundlagt i 1967. Banken har hovedsæde i Silkeborg, og er den næststørste bank i Danmark. Med over 3000 fuldtidsbeskæftigede og over 150.000 aktionærer er Jyske Bank en robust bank for privat- og erhvervskunder.

Læs også: Hvilke muligheder giver en gyldig LEI kode hos Jyske Bank?

3. Nordea

Med omkring 300 banker placeret i forskellige lande er Nordea også en yderst betydelig spiller på det nationale samt internationale bankmarked. Med en klar vision om at realisere kundernes drømme og ambitioner er Nordea en bank, der nyder rigtig god kundetilfredshed.

Læs også: Hvilke muligheder giver en gyldig LEI kode hos Nordea?

4. Nykredit

Nykredit skiller sig ud fra mængden ved at være foreningsejede og ejes af både boligejere og virksomheder. Dette betyder bl.a., at de kan give tilbage til kunderne i gode tider. I en usikker tid holder Nykredit fast i sine værdier og ønsker samtidig at dele gevinsten med kunderne i lysere tider.

Læs også: Hvilke muligheder giver en gyldig LEI kode hos Nykredit?

5. Sydbank

Sydbank er en stor dansk bank med over 2000 ansatte. Trods deres størrelse ønsker Sydbank at være tæt forbundet til kunderne, og skabe lange og tætte forbindelser med deres kunder rundt omkring i Danmark samt i Nordtyskland. Sydbank slår sig op på at være hurtige og effektive kombineret med en stor grundighed i arbejdet.

Læs også: Hvilke muligheder giver en gyldig LEI kode hos Sydbank?

6. Handelsbanken

Handelsbanken er kendt for høj kundetilfredshed, konkurrencedygtige priser og fordelagtige vilkår. I Handelsbanken ønsker de at komme så tæt på kunderne som muligt ved at varetage kundernes interesse på lokalt niveau. Hermed har rådgiverne, der sidder i Handelsbankens forskellige filialer et særligt stort ansvar.

Læs også: Hvilke muligheder giver en gyldig LEI kode hos Handelsbanken?

7. Nordnet

Nordnet er en online bank, der giver dig mulighed for at handle aktier og investeringer på nettet. Nordnet tilbyder også en række andre finansielle produkter og services til både erfarne investorer og nybegyndere. Formålet med Nordnet er at give bankens kunder adgang til mange af de samme informationer, som professionelle investorer besidder.

Læs også: Hvilke muligheder giver en gyldig LEI kode hos Nordnet?

Har du spørgsmål til køb af LEI koder?

Sidder du og brænder inde med nogle spørgsmål til LEI koder?

Så ring til vores venlige danske support på telefon +45 4290 3838 eller send en email på info@leiservice.dk

Du kan også udfylde vores online formular her.

Vi glæder os til at hjælpe dig, og vi sidder klar alle hverdage mellem kl. 09:00 og 16:00.

back to top