Gratis LEI-kode

Få en gratis LEI-kode hos LEI Service ApS

LEI Service ApS er en officiel GLEIF registreringsagent med hovedsæde i Danmark og med dansk support. Vi vil gerne nå ud til endnu flere kunder, som ønsker en af Danmarks billigste LEI oprettelser.

Vi tilbyder lige nu alle kunder at få en gratis LEI registrering ved bestilling af ny LEI eller fornyelse af eksisterende LEI kode. Det eneste, du skal gøre, er at hjælpe os med at markedsføre vores service ved at linke til os på din virksomheds hjemmeside via dit LEI nummer for eksempel.

Få din LEI gratis - sådan gør du

  1. Bestil en LEI kode hos LEI Service ApS lige her (vælg 1 år).
  2. Betal med kreditkort, så vi nemt kan refundere beløbet.
  3. Vi sørger for processen omkring din ansøgning og sender din LEI kode til dig på mail, når den er godkendt.
  4. Publicér din LEI på din virksomheds hjemmeside (fx ved siden af CVR) og indsæt et link* til https://leiservice.dk/
  5. Send os en mail om, at du har linket til os: info@leiservice.dk
  6. Vi tjekker dit link og refunderer beløbet for din LEI kode.
  7. Processen kan gentages år efter år. (Giv os blot besked, når du har fornyet din LEI kode, så vi kan verificere et aktivt link, hvorefter vi refunderer din betaling).

*Linket skal være et aktivt dofollow-link.

Om LEI Service ApS

LEI Service ApS er en dansk virksomhed, som er officiel LEI (Legal Entity Identifier) registrerings agent gennem GLEIF (den internationale LEI organisation).

Vi sørger for billig LEI-kode og automatisk påmindelse om fornyelse af dit LEI nummer. Vi kan tilbyde de lave priser, fordi vi har forenklet ansøgningsprocessen for dig.

Hos LEI Service møder du danske fagpersoner, og vi er med fra start til slut i din ansøgning om en LEI kode. I modsætning til mange af de udenlandske udbydere tilbyder vi dansk personlig telefonsupport. Det er din sikkerhed for en nem, billig og ikke mindst sikker proces omkring dit LEI nummer. Du kan altid få fat i os på mail eller telefon.

Kontakt os endelig ved spørgsmål. Vi svarer altid inden for 24 timer og kan også træffes telefonisk på 42 90 38 38 mellem 9 og 16.

Kontakt os her

back to top