Bekræft CVR oplysninger som de vil optræde for din LEI kode hos GLEIF
 
 
1
 
 
 
 
Bekræft CVR oplysninger + kontaktoplysninger
Kan tegne selskabet og dermed bestille en LEI kode
 
 
 
 
2
 
 
 
 
Angiv om du tegner selskabet så flytning kan gennemføres
Accepter handelsbetingelser og dermed de vilkår LEI kode bestilles under
 
 
 
 
3
 
 
 
 
Læs og accepter handelsbetingelser
Betal og du har din LEI kode hurtigst muligt
 
 
 
 
4
 
 
Fuldfør og flytningen er i gang!

Beklager - dette produkt er udgået

Flyt LEI Registrering uden fornyelse

Flyt LEI Registrering uden fornyelse

Intet CVR nr.?

Fortsæt uden CVR-opslag; Ny LEI ansøgning eller Forny eksisterende LEI

Hvordan får jeg flyttet en LEI kode billigst?

Du kan flytte din LEI kode her på siden helt GRATIS. Vi står for alt de praktiske ifm. flytningen, du skal blot udfylde formularen ovenfor, så tager vi os af resten.

Hvis du samtidig vil have fornyet din LEI kode skal du købe en flytning og fornyelse, flytningen er stadig helt gratis, du betaler kun for fornyelsen. Dette gøres her. Du kan læse mere om forskellen lige nedenfor.


 

Hvad er forskellen på en gratis LEI kode flytning og en flytning og fornyelse?

Vil du gerne gøre brug af vores gratis flytning, men du er ikke klar til at forny din nuværende LEI (måske fordi der er lang tid til den udløber?). Så kan du vælge en normal gratis flytning.

Hvis din LEI kode udløber om mindre 3 måneder, anbefaler vi dog du fornyer den i samme omgang, og så ville du skulle vælge en flytning og fornyelse i stedet.

Bemærk, hvis du har 3 måneder til udløb af din LEI og vælger at forny den med 1 år, så vil den udløbe om 1 år og 3 måneder, du kan således aldrig ”miste” noget ved at forny den allerede nu.

Bemærk, vi kan ikke forny din LEI før den er flyttet over til den LOU vi samarbejder med (som sker automatisk hvis du vælger en flytning til os).

Hvis du pt. har en LEI som er registeret hos den LOU vi samarbejder med, så kan vi desværre ikke overtage den, pga. regler i LEI-systemet. Hvis du indtaster dit CVR i formularen, så undersøger vi dette helt automatisk for dig.

 


 

Automatisk besked når det er tid til LEI kode fornyelse

Hvis du flytter LEI koden til LEI Service, får du automatisk besked når det er ved at være tid til at forny din LEI kode. Derved undgår du den udløber og du ikke kan handle. Fornyelsen klares på 1-2 minutter.

 


 

Har du flere spørgsmål omkring LEI?

Se venligst vores information på forsiden samt FAQ som også ligger der.

FAQ

Det er gratis at flytte administrationen af din eksisterende LEI kode til LEI Service ApS. Der vil ikke ske ændringer i koden og det er gratis for dig at flytte den til os. Det tager lidt længere tid end at oprette end ny kode (op til en uge) og er kun muligt hvis den LOU som har udstedt koden ikke er den LOU som LEI Service ApS allerede benytter (RapidLEI).

Den data vi skal levere til udstederen af LEI nummeret har et koncept omkring ”Juridisk Adresse” og ”Hovedkvarter Adresse”. Dette er normalt kun relevant for større virksomheder, da det for de fleste virksomheder vil være en og samme adresse.

Du kan enten tjekke gyldigheden samt udløbsdato direkte hos GLEIF her i søgefeltet øverste til højre, eller via vores søgeformular på denne side i bunden af skærmen.

back to top